Financieel Advies

Wij voeren meestal meerdere gesprekken om je wensen goed op een rijtje te krijgen. Verder kijken we ook altijd of je wensen binnen jouw budget vallen, of het binnen de wettelijke en fiscale kaders past en wat een slimme keuze is. Ook kijken we of je deze producten kunt betalen en hoeveel risico je wilt nemen. Je ontvangt een adviesrapport waarin de verschillende opties worden weergegeven. Vaak ontstaan er verrassende inzichten. Laat je financieel advies gelijk uitvoeren door de specialisten van Driehoek Advies!

Waarom onafhankelijk financieel advies?

Financieel advies kan door veel verschillende partijen gegeven worden, maar wanneer je kiest voor Driehoek Advies, kies je voor onafhankelijk financieel advies. Dit betekent dat wij niet vastzitten aan derde partijen en daardoor onafhankelijk kunnen onderzoeken op exact de gewenste manier. Op het gebied van onderzoek is dit vaak nog niet eens heel belangrijk, maar wanneer je in de adviesfase belandt wel. Wij kijken naar de huidige situatie en trekken conclusies gebaseerd op wat we zien en op wat daadwerkelijk het beste voor je is. Daarnaast komen we voor dit gesprek gewoon bij jou aan huis!

Verschillende soorten financieel advies

Er zijn verschillende redenen waarom financieel advies verstandig kan zijn. We noemen een paar redenen die vaak voorkomen voor je! Staat jouw reden er niet bij? Dat wil niet zeggen dat het verstandig kan zijn om financieel advies in te winnen. Neem contact met ons op en we bepalen samen of dit traject voor jou slim is om te doen!

Financieel advies bij schenken

Wil jij jouw kinderen helpen? Hier zijn meerdere situaties voor te verzinnen, zoals een vrije gift of een duwtje in de rug bij het kopen van hun eerste huis. Het is belangrijk om na te gaan wanneer je een notaris nodig hebt en wanneer je dit zo maar als vrije gift kunt doen. Er kunnen namelijk belastingen aan vastzitten, waarmee je je kinderen liever niet opscheept. Wij helpen je graag om deze situatie inzichtelijk en begrijpbaar te maken.  Neem contact met ons op, plan een afspraak en ervaar het zelf!

Financieel advies bij scheiding

Een scheiding is nooit prettig, vooral niet wanneer er financiële belangen op het spel staan. Je moet bijvoorbeeld nadenken over het huis en hoe deze verdeeld wordt, maar ook over bezitten en jullie opgebouwde financiële kracht. Doordat een scheiding vaak een emotionele rollercoaster kan zijn, kan het lastig zijn om deze zaken overzichtelijk te houden. Hiermee helpen we graag!

Financieel advies bij erven

Heb jij een erfenis ontvangen? En weet je niet wat je precies met dat geld moet doen? Of: wil je voorkomen dat als jij overlijdt, dat er veel geld naar de Belastingdienst gaat? Dan ben je bij Driehoek Advies aan het juiste adres. Bij Driehoek Advies maken wij hier een financieel plan op maat voor jou. Wij adviseren jou hier graag over. Neem contact met ons op, plan een afspraak in en ervaar het zelf!

Financieel advies bij kopen huis

Op de huidige huizenmarkt is het erg lastig om goed door te krijgen wat er mogelijk is. Je weet dat een hypotheek een optie is, maar hoeveel precies? Naar welke huizen je kan kijken, blijft onduidelijk. Door middel van een financieel advies ontvang jij inzichten in wat er precies mogelijk is. Zo is de eerste stap alvast genomen!

Mogelijkheden

Welke financiële zaken spelen er als er wat verandert in je leven? Ontdek waar je rekening mee moet houden. En neem gerust contact op als we iets voor je kunnen doen, of als je meer wilt weten.

Sommige uitdrukkingen over geldzaken kom je niet elke dag tegen. Onze financiële begrippenlijst legt de meeste daarvan alvast uit. 

Driehoek Advies: jouw specialist voor financieel advies

Je kan op meerdere manieren gebruik maken van een hypotheek. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om jouw nieuwe auto te financieren met behulp van je hypotheek. Of misschien wil je extra lenen om jouw kind te helpen? Of wil je zelf onbezorgd kunnen leven en overwaarde opnemen? Ook over dit soort aanvullende zaken kunnen wij je tijdens een hypotheekadvies in Apeldoorn adviseren.

Telefoon Driehoek Advies

bel ons op
020 123 45 67

Email Driehoek Advies

Stuur een mail naar
info@driehoekadvies.com

Adres Driehoek Advies

Wij bezoeken jou
Op jouw locatie