Hypotheekadvies

In de huidige huizenmarkt wordt het steeds lastiger om een huis te kopen. Veel mensen weten niet wat er mogelijk is met hun inkomen en zien door de bomen het bos niet meer. In dit geval komt een hypotheekadvies erg goed uit! Wist je dat als je eenmaal een hypotheek hebt er (bijna) geen tool op internet te vinden is die goed uitrekent hoeveel je maximaal kunt lenen? Bij Driehoek Advies berekenen we serieus wat er mogelijk is.

Wanneer je je hypotheekadvies laat uitvoeren door Driehoek Advies, kies je voor een specialist die op de hoogte is van alle nieuwste ontwikkelingen rondom de huizen- en hypotheekmarkt. Hier gebeurt natuurlijk enorm veel, dus is het fijn als je met een partij in zee gaat die je hierin kan meenemen en die concreet kan laten zien wat voor effect dit op jouw situatie heeft. Ervaar het zelf!

Wat wil je weten?

Binnen ons hypotheekadvies vallen verschillende factoren. Hierin maken we onderscheid, want jouw situatie is anders dan van een andere klant. We zorgen ervoor dat we het hele plaatje begrijpen en daardoor een gerichte berekening kunnen maken van wat er voor jou mogelijk is. Wist je bijvoorbeeld dat een roodstand van € 1.000,- ervoor zorgt dat je circa €4.000,- minder kunt lenen, zelfs als je in de plus staat! Dit soort informatie staat voor je klaar wanneer je kiest voor Driehoek Advies!

Kosten voor hypotheekadvies

Bij Driehoek Advies werken we met een vast tarief. Wel zo prettig dat je op voorhand weet hoeveel je gaat betalen. Betalen doe je trouwens pas als de hypotheek rond is en jij bij de notaris zit. Een aanbetaling is niet nodig. Dit tarief hangt af van jouw persoonlijke situatie. Om inzichtelijk te maken wat de kosten zijn voor jouw hypotheekadvies, hebben we alle tarieven voor jou in een tabel gezet.

Kosten

Het tarief is gebaseerd op het gemiddelde aantal uren dat we nodig hebben om jou te helpen. Als je bijvoorbeeld nu een huis hebt en een ander huis wilt kopen: dat betekent voor ons extra rekenwerk. Omdat we jouw hypotheekadvies zo specifiek mogelijk willen geven, kost dit extra tijd.                                       

Hoe ontvang je het hypotheekadvies?

Wanneer jij geïnteresseerd bent in een hypotheekadvies, doorloop je meerdere stappen. Eerst is het aan jou om de eerste stap te maken, namelijk door een gesprek in te plannen. Voor dit gesprek komen we gewoon bij jou aan huis!

Spreek je liever online af? Dat kan natuurlijk ook. In dit gesprek bespreken wij jouw wens en leggen we uit wat we zoal voor je kunnen betekenen. Zodra we een akkoord hebben, gaan we voor je aan de slag. We doen onze berekeningen en houden daarbij rekening met verschillende mogelijkheden en de marktomstandigheden. Tussentijds houden wij jou op de hoogte. Samen bespreken we jouw wensen en onze adviezen. Aan het einde van het traject vatten we alle adviezen samen in een hypotheekadviesrapport. We leggen alles rustig uit, zodat jij alles weet over jouw situatie en jouw hypotheek.

Driehoek Advies: jouw specialist voor een hypotheekadvies

Wil jij je hypotheekadvies onafhankelijk laten uitvoeren, dan is Driehoek Advies de partij waarmee jij in zee moet gaan! We houden rekening met alle factoren waardoor je een accurate berekening ontvangt, waarin we begrijpelijk maken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Neem contact met ons op, plan een afspraak in, en ontvang jouw hypotheekadvies aan huis!

Telefoon Driehoek Advies

bel ons op
020 123 45 67

Email Driehoek Advies

Stuur een mail naar
info@driehoekadvies.com

Adres Driehoek Advies

Wij bezoeken jou
Op jouw locatie