“Een hypotheekadvies moet voor iedereen begrijpelijk zijn, daarom leggen we alles kraakhelder uit
Hypotheekadvies in duidelijke taal

Drie hypotheekadviseurs in hart en nieren met tientallen jaren ervaring die hun krachten bundelen. Wat je dan krijgt? Een team van betrokken experts waar je écht goed en helder advies van krijgt, die voor je door het vuur gaat en die antwoord geeft op al jouw hypotheekvragen.

Wij zijn Driehoek Advies

Wij zijn Dennis Klein Hegeman, Mark Bruins en Bjorn Harleman. Medio 2021 bundelden we onze krachten en zag Driehoek Advies het levenslicht. Vanuit de overtuiging dat we met onze jarenlange ervaring in combinatie met onze persoonlijke aanpak en kennis van de markt mensen meer dan goed kunnen helpen met een hypotheek of andere financiële vraag. Een perfecte drie-eenheid waarin we onze krachten, vaardigheden en zienswijzen bundelen. En daar pluk jij de vruchten van. 

Team Driehoek Advies logo
Jouw financiële plaatje, jouw leven

We leerden elkaar kennen bij Nationale-Nederlanden en merkten dat we dezelfde visie en bevlogenheid deelden. Een hypotheek, financieel advies of verzekering: je kunt het online overal krijgen. Écht goed advies: dat is een heel ander verhaal. We vragen tijdens het adviesgesprek meer dan je verwacht en geven een advies dat 100% bij jou en je persoonlijke situatie past. Een hypotheek af- of oversluiten heeft impact op jouw financiële plaatje en hoe jij je leven kunt leiden. Nu én later. 

Mark website
Mark Bruins

Ik ben een rustige en georganiseerde hypotheekadviseur die goed voorbereid een gesprek ingaat. Goede en serieuze voorbereiding vraag ik ook van mijn klanten. Een goede basis voor een advies creëer je samen. Hard werken doe ik graag, maar mijn vrije tijd vind ik net zo belangrijk. Ik geniet van vakanties en muziek en ga graag naar concerten. Mijn lichaam en geest hou ik gezond door regelmatig te sporten en mijn kinderen houden me ook jong.

Bjorn website
Bjorn Harleman

Mijn passie is klanten helpen met creatieve, financiële oplossingen. Een verzekering, hypotheek of financieel advies waar ik mijn handen voor in het vuur wil steken. Genieten en tevreden zijn met wat je hebt. Dat typeert mij. Niet kijken naar wat je niet hebt. Met mijn vrouw en vrienden leuke dingen doen, lekker in de tuin bezig, gezellig uit eten en het spelen van (strategische) gezelschapsspelen. Daar word ik blij van.  

Dennis website
Dennis Klein Hegeman

Toegankelijk, resultaatgericht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dat zijn eigenschappen die mij typeren. Deze komen ook goed van pas in mijn werk als hypotheekadviseur. Ik bijt mij vast in iedere hypotheekaanvraag en ga altijd voor de beste oplossing. Het belang van de klant staat bij mij voorop. In mijn vrije tijd volleybal ik graag en klim ik op mijn ATB. Verder spreek ik af met vrienden en bezoek ik af en toe wedstrijden van Go Ahead Eagles en de Formule 1.

Onze werkwijze 
  • We kijken tijdens een gratis oriënterend gesprek naar jouw persoonlijke situatie. Bij jou thuis aan de keukentafel of online. Welke mogelijkheden zijn er voor een hypotheek? En welke impact heeft dit op jouw financiële plaatje? Natuurlijk kun jij al je vragen stellen die je hebt over jouw hypotheek, je financiën en wensen voor de toekomst.

  • Wil je ons daarna inschakelen voor een advies over je hypotheek of een andere financiële situatie? Dan stellen wij een overeenkomst op en en gaan we voor je aan de slag.

  • Wij staan voor een goed en helder advies. Daarom zetten wij alles op papier in een adviesrapport. Hierin staat precies omschreven wat we met elkaar hebben besproken, leggen we alle belangrijke zaken vast en hoe we tot een bepaalde oplossing of afweging zijn gekomen.

  • Het af- of oversluiten van de hypotheek betekent niet het einde van onze dienstverlening. We staan ook daarna telefonisch, per mail of app voor je klaar. Ook als er iets verandert in jouw situatie. Denk bijvoorbeeld aan een andere baan, een scheiding of overlijden. Klop dan ook bij ons aan, we denken graag met je mee.

Reviews

Voor het tweede jaar op rij horen wij bij de beste hypotheekadviseurs op Trustoo! Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee. Dit wordt gebaseerd op het aantal reviews van het afgelopen jaar. Lees hieronder wat anderen van ons vinden.

Telefoon Driehoek Advies

bel ons op
020 123 45 67

Email Driehoek Advies

Stuur een mail naar
info@driehoekadvies.com

Adres Driehoek Advies

Wij bezoeken jou
Op jouw locatie